ASS Therapie met hond of paard
Links
In het nieuws
Wie zijn wij
Onze doelgroep
ASS Therapie
PGB
Onze teams
Autisme
Contact ASS Therapie
Copyright ASS Therapie
ASS Therapie
ASSTherapie-Paard

Privacyverklaring

     Links

     In het nieuws

     Wie zijn wij?

     Onze doelgroep

     Welkom!

     PGB

     Onze teams

     Autisme

     Contact

     Copyright

     ASS TherapieHond

     ASS Therapie Paard

Ass Therapie met behulp van hond en paard

Privacyverklaring.


Gebruik van onze diensten.


Wanneer u zich aanmeldt voor een van onze diensten vragen wij u om persoonsgegevens te verstrekken. Deze gegevens worden gebruikt om de dienst uit te kunnen voeren. De gegevens worden opgeslagen op de eigen beveiligde servers van Hondenschool Nederland of die van een andere partij. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken tenzij dit nodig is om de dienst uit te kunnen voeren.


Communicatie.


Wanneer u e-mail of andere berichten naar ons verzendt is het mogelijk dat we die berichten bewaren. Soms vragen wij u naar uw persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk uw vragen te verwerken en uw verzoeken te beantwoorden. De gegevens worden opgeslagen op de eigen beveiligde servers van Hondenschool Nederland of die van een derde partij. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.


Doeleinden.


Wij verzamelen of gebruiken geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacy beleid tenzij we van tevoren uw toestemming hiervoor hebben verkregen.


Derden.


De informatie wordt niet met derden gedeeld tenzij om te voldoen aan een wettelijke verplichting. In enkele gevallen kan de informatie intern gedeeld worden. Onze medewerkers zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.


Gegevens bewaren.


Hondenschool Nederland bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is. Wel hanteren wij een bewaartermijn van 7 jaar om te kunnen voldoen aan de wetgeving omtrent de belastingdienst als dit relevant is.


Veranderingen.


Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik en de mogelijkheden op deze site. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site of wetgeving kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.


Vragen en feedback.


Wij controleren regelmatig of wij aan dit privacy beleid voldoen. Als u vragen heeft over dit privacy beleid kunt u contact met ons opnemen.